The Ultimate Guide To سردردی نیم سری

استفاده از روش‌های زیر هم می‌تواند به پزشک در تشخیص علت سردرد کمک کند:

سردرد خوشه ای درد شدیدی است که در گردن، صورت، سر و شانه‌ها نیز منتشر می‌شود.

بسیاری از شما دچار سردردهای دوره ای یا مکرر می‌شوید. در طب سنتی یک سری غذاها به عنوان غذاهای سردردآور (مُصَدِّعات) شناخته می‌شوند که افراد با سردردهای مکرر یا سردردهای میگرنی باید حتی الامکان مصرف آن‌ها را خیلی محدود و حتی در صورت شدید بودن مشکل، از خوردن آن‌ها پرهیز کنند (مخصوصا در روزهایی که دچار سردرد هستند)

اما چه زمانی می‌توان تفاوت میان یک سردرد ساده، یا حتی سردرد تنشی یا خوشه ای را با سردرد میگرنی تشخیص داد؟ برای جواب این سوال، باید با مشخصات سردرد میگرنی و علائم آن آشنا شوید.

چه مواد خوراکی سردرد در عادت ماهانه را کاهش می‌دهد؟ مصرف غذاهای سرشار از منیزیم (مثل میوه و سبزی‌های تازه)، بادام، آووکادو، و امگا ۳ (مثل ماهی) و نوشیدن چای زنجبیل و آب زیاد به کاهش سردرد کمک می‌کند.

اگر بیمار تحت درمان قرار نگیرد، ضربه‌ی مغزی باعث آسیب مغزی، تشنج و مرگ می‌شود. سردرد و گردن درد از علائم شایع ضربه‌ی مغزی هستند. سایر علائم عبارتند از:

آمی‌تریپتیلین و ضدافسردگی‌های سه حلقه‌ای مشابه (تریپتانول و اقلام مشابه) جدا از اثر ضد افسردگی، سردرد را نیز تسکین می‌دهند.

ماساژ دادن پیشانی، گردن و شقیقه‌ ها می‌تواند به کاهش سردرد های تنشی که ممکن است ناشی از استرس باشد، کمک کند.

در انواع سردردهای اولیه، خود سردرد به عنوان عامل اصلی و یک اختلال نورولوژیک شناخته می‌شود و منشا ایجاد اختلال و سردرد عصبی درد در این سردردها، معمولا به طور دقیق شناخته شده نیست.

در علم پزشکی ممکن است یک داروی خاص برای درمان چند بیماری مختلف کاربرد داشته باشد.

بعضی از افرادی که خواب هستند یا مشروبات الکلی مصرف کرده‌اند، ممکن است متوجه‌ی هیچ علامتی نشوند.

سایت طبایع مرجع سرویس ها و محتواهای طب سنتی اصیل و معتبر ایرانی است. در این سایت می توانید مزاج خود را تشخیص دهید، با جدیدترین مطالب منتشر شده در رابطه با طب ایرانی از جمله مزاج شناسی، توصیه های طبی، روش های سنتی و خانگی پیشگیری و درمان انواع بیماری‌ها، تقویم حجامت، خواص خوراکی ها، دستور پخت غذاهای سنتی و طبیعی آشنا شوید. همچنین می‌توانید اطبای سنتی شهر خود را بشناسید…

علائمی چون سرگیجه، تهوع، استفراغ، اختلالات بینایی، اختلالات حسی-حرکتی، نور هراسی، صدا هراسی، خستگی مفرط، اختلال در تکلم و… از جمله این موارد هستند.

گاهی اوقات ایجاد تغییراتی ساده در سبک زندگی موثرتر از هر درمان دیگری است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *